تبلیغات
کسب درامد اینترنتی - ترجمه + مقاله + صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تغذیه، طب سنتی + اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات

کسب درامد اینترنتی

در صورتی که نتوانستید به صورت آنلاین پرداخت و دانلود نمایید برای خرید تلفنی با 09010593607 تماس بگیرید.

تهران کارآفرین را بخاطر بسپارید(تی کی وب)، tkweb.mihanblog.com  و newtk.ir ،  tkweb.ir ، در صورتی که نتوانستید به صورت آنلاین پرداخت و دانلود نمایید برای خرید تلفنی با شماره ی ٠٩٠١٠٥٩٣٦٠٧ تماس بگیرید.

نظر به اینکه تعداد فایل ها ، پاورپوینت اماده ، مقاله ترجمه شده و پایان نامه اماده بسیار زیاد است موضوع مورد نظر خود را از ستون سمت راست جستجو کنید؛
هر فایلی با هر موضوعی را از ما بخواهید؛ تهران کارآفرین، تی کی وب، tkweb، افزایش امار بازدید ، کسب درآمد اینترنتی

ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج

ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج







دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 878 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 10

ترجمه مقاله مناسب برای رشته های صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تغذیه، طب سنتی

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

عنوان لاتین:

Evaluation of antibacterial activity of Indian spices against
common foodborne pathogens

عنوان فارسی:

بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج

مقاله اصلی 6 صفحه، ترجمه 10 صفحه به صورت ورد و پی دی اف

بخشی از ترجمه:

مطالعه حاضر به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره شش ادویه هندی با نام‌های میخک، دارچین، خردل، سیر، زنجبیل و نعناع طراحی شده است. همه این‌ها به طور سنتی در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، و هنوز هم در سیستم‌های دیگر مراقبت‌های بهداشتی استفاده شده‌اند. فعالیت ضد میکروبی این ادویه‌جات هندی که به طور معمول مورد مصرف قرار گرفته‌اند، در برابر سه پاتوژن بالقوه ناشی از مواد غذایی با نام‌های اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس، که مسئول بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامت می باشند، مورد آزمایش قرار گرفت. این‌ها با استفاده از روش نفوذ دیسک کاغذی، روش فنجان و روش رقت (کیفی) مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عصاره‌های میخک، دارچین و خردل در غلظت 1% عمل بازدارندگی خوبی دارند، در حالی که سیر فعالیت متوسطی نشان داد. در غلظت 3%، اثر کامل ضدباکتریایی به دست آمده است. زنجبیل و نعناع فعالیت ضدباکتریایی ناچیزی در برابر این پاتوژن‎ها در غلظت مشابه نشان دادند.

واژه‌های کلیدی: فعالیت ضد میکروبی، آشپزی، طب سنتی، پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی، ادویه‌جات هندی، گیاهان دارویی، درمان طبیعی، مواد نگهدارنده، کیفیت حسی، ناحیه بازدارندگی.

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

برچسب ها : ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج , فعالیت ضد میکروبی , آشپزی , طب سنتی , پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی , ادویه‌جات هندی، گیاهان دارویی , درمان طبیعی , مواد نگهدارنده، , کیفیت حسی , ناحیه بازدارندگی


نظرات() 
keisharycroft.wordpress.com
سه شنبه 2 خرداد 1396 08:54 ب.ظ
Hi! I realize this is sort of off-topic however I had to ask.
Does running a well-established website such as yours require a lot of work?
I'm completely new to writing a blog however I do write in my diary daily.

I'd like to start a blog so I can share my own experience and thoughts online.

Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new
aspiring blog owners. Appreciate it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

نویسندگان

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :